Ingelmunster

Nieuwsbericht

28-08-2017 Fietsfeest op zondag 17 september
Reserveer zondag 17 september alvast in je agenda want op deze autoloze zondag is er opnieuw een fietsfeest in onze gemeente. Vanop het marktplein kan je deelnemen aan 2 fietstochten en maak je zo kans op een nieuwe fiets!

2017 is het jaar van de fiets in Ingelmunster. Een nieuwe editie van het fietsfeest kon dan ook niet ontbreken! Op 17 september kan je gratis inschrijven tussen 13u. en 15.30u. voor een familiefietstocht van 31,5 km of een sportieve tocht van ongeveer 47 km. Beide fietslussen verkennen de streek van Emelgem, Izegem, Lendelede, Ingelmunster en Hulste. Onderweg fiets je onder andere langs het kanaal en kom je voorbij het museum Eperon d’Or en provinciedomein Wallemote. Na de tocht kan je genieten van een lekker bakje koffie bij de KoffieQueen en een ijsje van de ijskar! Je maakt ook kennis met originele fietsen zoals de Lopifit, ElliptiGo of kickbike.

Win een fiets
Wie zich inschrijft voor één van de fietstochten, neemt automatisch ook deel aan de tombola. Om 18u. maken we bekend wie een volwassen fiets of een kinderfiets heeft gewonnen. Daarnaast delen we nog heel wat andere mooie prijzen uit! 

Fietsplezier voor kinderen
Voor kinderen uit de 1ste, 2de en 3de kleuterklas is er een mini-Ronde Van Vlaanderen met leuke prijzen. Een leuk behendigheidsparcours waar kleuters het tegen elkaar opnemen.

- 17u.: start 1ste kleuter (eigen driewieler meebrengen)
- 17.15u.: start 2de kleuter (eigen loopfietsje meebrengen)
- 17.30u.: start 3de kleuter (eigen fiets meebrengen)

Fietsgraveren
Wil je je fiets beveiligen tegen diefstal? Kom dan langs tussen 15u. en 18u. op het marktplein!
Bookmark and Share