Ingelmunster

Bollewerpstraat onderbroken

Update 7/11/2019:

Tijdens de werkzaamheden in de Bollewerpstraat doken verschillende problemen op met de nutsmaatschappijen. Ook de werken aan de rioleringen liepen vertraging op. Daardoor verwacht de aannemer dat de Bollewerpstraat tot eind november onderbroken blijft tussen de Hinnebilkstraat en de Ring. 

Het garagestraatje in de Bollewerpstraat is ondertussen terug toegankelijk. Tijdens de asfalteringswerken zijn de garages daar opnieuw niet toegankelijk. Zodra deze planning duidelijk is, zal de aannemer de bewoners verwittigen. In de Hinnebilkstraat blijft het garagestraatje bereikbaar via de Schoolstraat. 

 

Bekijk het plan van de werken

Bereikbaarheid sportcentrum voor voetgangers en fietsers

De huidige doorgang voor fietsers en voetgangers is niet toegankelijk. Het sportcentrum is wel bereikbaar via de doorsteek ter hoogte van Bollewerpstraat 46. Hou er ook rekening mee dat ook de parking voor het sportcentrum momenteel niet bereikbaar is!

Bereikbaarheid sportcentrum voor leveranciers

Leveranciers kunnen het sportcentrum bereiken via de groene poort langs de Ring, vlakbij de voetgangerstunnel.

Bereikbaarheid sportcentrum voor auto's

Met de wagen geraak je enkel via de Ring aan het sportcentrum. Hou er wel rekening mee dat de parking voor het sportcentrum momenteel niet bereikbaar is! Parkeren kan langs de Ring of op de parkings in de buurt (Centrumparking, parking brandweer, parking Reinwas). Bekijk het overzichtplan met alle parkeermogelijkheden.

 

 

Meer info

Heb je vragen of opmerkingen? Geef ons een seintje via het centraal meldpunt:

viaplan@ingelmunster.be
T 051 33 74 35

Op de hoogte blijven van alle werkzaamheden? Schrijf je in voor onze elektronische werkennieuwsbrief