Ingelmunster

Bollewerpstraat onderbroken

Vanaf dinsdag 24 september is de Bollewerpstraat volledig onderbroken ter hoogte van het sportcentrum voor rioleringswerken. Deze werkzaamheden zullen 6 weken duren.

Bekijk het plan van de werken

Bereikbaarheid sportcentrum voor voetgangers en fietsers

De huidige doorgang voor fietsers en voetgangers is niet toegankelijk. Het sportcentrum is wel bereikbaar via de doorsteek ter hoogte van Bollewerpstraat 46. Hou er ook rekening mee dat ook de parking voor het sportcentrum momenteel niet bereikbaar is!

Bereikbaarheid sportcentrum voor leveranciers

Leveranciers kunnen het sportcentrum bereiken via de groene poort langs de Ring, vlakbij de voetgangerstunnel.

Bereikbaarheid sportcentrum voor auto's

Met de wagen geraak je enkel via de Ring aan het sportcentrum. Hou er wel rekening mee dat de parking voor het sportcentrum momenteel niet bereikbaar is! Parkeren kan langs de Ring of op de parkings in de buurt (Centrumparking, parking brandweer, parking Reinwas). Bekijk het overzichtplan met alle parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid garagestraatjes

  • garagestraatje Hinnebilkstraat: blijft bereikbaar via de Schoolstraat, uitrijden via de Jan Breydelstraat. De aannemer voorziet een voorlopige doorgang op het einde van de Jan Breydelstraat, via het rondpunt.
  • garagestraatje Bollewerpstraat: niet bereikbaar. Je kan parkeren in de straat of op één van de parkings in de buurt (parking brandweer, Centrumparking of parking Reinwas)

Meer info

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je dit altijd doorgeven via ons centraal meldpunt:

viaplan@ingelmunster.be

T 051 33 74 35

Op de hoogte blijven van alle werkzaamheden? Schrijf je in voor onze werkennieuwsbrief