Ingelmunster

Een vraag? Contacteer ons!

Iedereen doet mee! Dat is de slagzin van het beleidsplan voor de komende legislatuur. Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen, werkt het bestuur de dienstverlening verder uit. Met aangepaste openingsuren, een laatavondopening op donderdag en een duidelijk overzicht van hoe je ons kan bereiken!

Aangepaste openingsuren

Vanaf 2 september 2019 gelden voor alle diensten nieuwe openingsuren. Dit betekent:

  • De openingsuren van alle diensten zijn beter op elkaar afgestemd
  • Meer flexibiliteit met mogelijkheid om op afspraak langs te komen
  • Dienst burgerzaken enkel open op eerste en derde zaterdag van iedere maand, maar wel elke donderdagavond open tot 18.30u.
  • Laatavondopening op donderdag in alle diensten valt samen met spreekuur van het schepencollege
  • Effectieve sluitingsmomenten zodat de diensten intern efficiënt kunnen werken en overlegmomenten inplannen

Maak een afspraak

Lukt het je niet om tijdens de openingsuren langs te komen of wil je wachtrijen vermijden? Dan kan je altijd een afspraak maken met onze diensten. Neem hiervoor contact op via het onthaal in het gemeentehuis, tel. 051 33 74 00. 

Neem een kijkje op het elektronisch loket

Verschillende diensten en producten kan je via het elektronisch loket op www.ingelmunster.be/eloket volledig digitaal aanvragen. 24 uur op 24, 7 dagen op 7!

Meldpunt 8770

Geef je meldingen over zwerfvuil, losliggende tegels, enz. door via www.melding8770.be. We houden je op de hoogte van wat er met je info gebeurt!

Sociale media

Via Facebook, Twitter en Instagram houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Maar je kan ons via deze kanalen ook vragen stellen!