Ingelmunster

Economische kaart

De Economische Kaart dient als een handige schakel tussen de ondernemingen, de inwoners en het gemeentebestuur. Met een klik op de Digitale Economische Kaart vind je gegarandeerd een handelaar naar je smaak. Je vindt als inwoner alle info over winkels en bedrijven in Ingelmunster en als ondernemer kan je je adres, contactgegevens en openingsuren aan de Ingelmunsternaren kenbaar maken!

Ondernemers

Ondernemers kunnen zelf hun ondernemingsgegevens – zoals contact- en adresgegevens, openingsuren en activiteiten - invullen, wijzigen en aanpassen waar nodig. Van elke onderneming worden ook de geografische coördinaten bijgehouden.

Meer info

Inwoners

Ben je op zoek naar een aannemer, kapper, bakker, enz. in Ingelmunster? Dan kan je deze via de Economische kaart opzoeken.

Opzoekingen gebeuren op basis van het type activiteit, adresgegevensof op naam. De ondernemingen die aan de zoekvoorwaarden voldoen, worden dan samen met hun gegevens op een kaart weergegeven.

Dienst economie

Dienst economie - Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
8770 Ingelmunster
T: 051 / 33 74 49
E: economie@ingelmunster.be

Openingsuren:

ma. en vrij.: 9u tot 12u.

di. en do.: 9u tot 12u. - 13.30u. tot 17u.

In juli en augustus gesloten in de namiddag!

Gesloten: 20 tot en met 22 april, 1 mei, 30 mei tot en met 1 juni, 8 tot en met 10 juni, 14 juni, 11 juli, 22 juli, 15 augustus, 28 tot en met 30 september, 1 en 2 november, 11 november, 24 tot en met 26 december, 31 december tot en met 2 januari.