Ingelmunster

Gezocht: straffe Ingelmunsternaren!

Ieder jaar gaat Ingelmunster op zoek naar mensen die belangrijk zijn voor het Ingelmunsterse verenigingsleven, een leuke activiteit van het jaar, een straffe ondernemer… Die werden dan in de bloemetjes gezet tijdens het prestigieuze Gala van Ingelmunster. Onder het motto ‘iedereen doet mee’ gaat Ingelmunster dit jaar opnieuw op zoek naar straffe Ingelmunsternaren, maar met een andere insteek.

We hoeven het niet meer te herhalen: 2020 is een moeilijk jaar, ook voor heel wat verenigingen en ondernemingen in Ingelmunster.

Verenigingen zijn creatief en gaan op zoek naar oplossingen: activiteiten coronaproof of digitaal organiseren, sportlessen geven in verschillende bubbels of alternatieven zoeken om toch geld in het laatje te brengen. Het is belangrijk om ook dit jaar inwoners in de kijker te plaatsen die in de voorbije jaren belangrijk waren voor het sportieve of culturele leven in onze gemeente, of die zich actief hebben ingezet voor kinderen en jongeren.

Ook onze handelszaken blijven niet bij de pakken zitten: ze bieden thuisleveringen aan, lanceren een gloednieuwe webshop of boksen een take-away menu in elkaar. Ondernemingen komen voor heel wat uitdagingen te staan: een coronaveilige werkomgeving creëren, thuiswerk organiseren… De Ingelmunsterse ondernemers verdienen een hart onder de riem!

In dit bijzondere jaar is duidelijk geworden dat Ingelmunsternaren elkaar helpen als dat nodig is. Heel wat vrijwilligers hebben hun beste beentje voorgezet om te helpen waar nodig. Daarom gaan we dit jaar op zoek naar de strafste vrijwilliger!

Oproep: dien je kandidaten in!

Ken jij iemand die uitmuntende sportprestaties levert, maar die misschien minder gekend is? Heb je iemand in de familie met artistiek talent en zich uitleeft met muziek, beeldhouwen, keramiek of schilderen? Woont er een jongere in de buurt die actief is bij een vereniging, organisatie of zich sociaal inzet? Ken je een straffe ondernemer of een enthousiaste start-up in Ingelmunster?

Ken jij iemand die zich altijd met hart en ziel vrijwillig inzet, die steeds klaar staat  om bij te springen en waar je telkens weer kan op rekenen? Iemand die jij graag in de schijnwerpers wil plaatsen?

Bezorg ons dan voor 2 januari 2021 jouw straffe Ingelmunsternaar en wie weet wint hij of zij de volgende jeugd-, sport-, cultuur, vrijwilligerstrofee of trofee voor ondernemer van Ingelmunster!

 

  • Stuur je kandidaten, samen met een grondige motivatie, door naar vrijetijd@ingelmunster.be of klik hier om het document digitaal in te vullen.
  • Gelieve ook foto- en/of beeldmateriaal te bezorgen per e-mail aan vrijetijd@ingelmunster.be met verwijzing naar de kandidaat die je instuurde. 
  • Nominaties zonder een duidelijke motivatie kunnen we helaas niet opnemen voor de stemming!

 

Huldiging

Het traditionele Gala van Ingelmunster zal niet kunnen plaatsvinden, maar toch wil het gemeentebestuur graag enkele Ingelmunsternaren in de bloemetjes zetten. Er wordt volop gezocht naar een leuk alternatief!

 

 

 

 

Meer info

Dienst vrije tijd
vrijetijd@ingelmunster.be
T 051 32 14 65

Documenten

Straffe Ingelmunsternaren nomineren kan via deze link.