Ingelmunster

Nieuwsbericht

06-11-2018 Uitblinkers gezocht!
Sinds enkele jaren zet het Gala van Ingelmunster verdienstelijke inwoners in de schijnwerpers. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!  

Straffe Ingelmunsternaren
Ken jij iemand die keigoed is in een minder bekende sport? Heb je een echte artiest in de familie die gepassioneerd is door muziek, beeldhouwen, keramiek of schilderen? Woont er een jongere in de buurt die actief is bij een jeugdbeweging of zich sociaal inzet? Ben je lid van een vereniging of club die echt een verschil maakt? Iedereen kent wel iemand die uitblinkt en het verdient om eens in de kijker te staan! Stuur jouw uitblinker naar ons door en wie weet wint hij of zij de volgende jeugd-, sport- of cultuurtrofee van Ingelmunster.  

Memorabele activiteiten 
Daarnaast is er ook een publieksprijs voor activiteit van het jaar. Ook hiervoor kan je steeds je kandidaten inzenden. Wat was voor jou de meest memorabele activiteit in 2018? Waar moest je dit afgelopen jaar gewoon bij zijn? Welke organisatie zet Ingelmunster op de kaart, of is piekfijn uitgewerkt voor bezoekers, deelnemers of kijklustigen? Laat het ons weten en stem na nieuwjaar zelf op de geselecteerde kandidaat-winnaars. 

Bezorg ons jouw straffe Ingelmunsternaar of activiteit via vrijetijd@ingelmunster.be met een duidelijke motivatie! 

Gala van Ingelmunster 
Het Gala wil vrijwilligers, bestuursleden, sympathisanten, enz. en straffe Ingelmunsternaren in de bloemetjes zetten. Op 8 februari vanaf 20u. is iedereen welkom in de evenementenhal om mee te vieren en te supporteren tijdens de uitreiking van de verschillende trofeeën. Hou je klaar voor een leuke avond met originele filmpjes en verrassende optredens!