Ingelmunster

Nieuwsbericht

06-12-2018 Straten afgesloten tijdens City Run for Life op 21 december
Heel wat sportievelingen zullen op vrijdag 21 december lopen of wandelen door Ingelmunster voor het goed doel tijdens de City Run for Life. Om dit veilig te laten verlopen, is het parcours afgesloten voor het verkeer. 

Alle verkeer is verboden van 18.30u. tot 22u. op het parcours: de Run start op het marktplein en gaat dan verder via de Stationsstraat, Beukendreef, Weststraat, Gravinnestraat, Schoolstraat, Acaciaplein, Jan Breydelstraat, Bollewerpstraat, Oostrozebekestraat.

Hierdoor is er ook geen verkeer mogelijk in de Hinnebilkstraat, in het ‘garagestraatje’ achter de Hinnebilkstraat, in de Guido Gezellestraat en in de Bruggestraat (tussen de Weststraat en het kruispunt met de Nieuwstraat). De parking achter het gemeentehuis en aan het sportcentrum blijven bereikbaar. Opgelet, het sportcentrum kan je enkel bereiken via de Ring.

Tussen 18.30u. en 22u. kunnen de wagens die geparkeerd staan in bovenvermelde straten de zone niet verlaten. Dit is ook zo voor de geparkeerde auto's op de parking op het marktplein, aan het arsenaal en aan Villa Max in de Bollewerpstraat.