Ingelmunster

Nieuwsbericht

02-04-2019 Jobstudenten gezocht!
Het gemeentebestuur is op zoek naar jobstudenten voor deze zomer:

Dienst gezinszorg
Je bent bij voorkeur in het bezit van een attest of brevet uit een richting in de zorgsector dat aantoont dat je minstens geslaagd bent in het hoger beroeps- of technisch secundair onderwijs. Je kan zelfstandig verzorgende en huishoudelijke taken uitvoeren (maaltijden bereiden, was, strijk, poetsen). 
Meer info? Kristien Devroe, deskundige gezinszorg, T 051 33 74 69.

Dienst aanvullende thuiszorg en interne poetsdienst
Aanvullende thuiszorg: je gaat aan de slag bij bejaarden thuis en moet zelfstandig een woning kunnen poetsen (leefruimte, sanitair, ramen,…). Je werkt netjes, bent stipt, sociaal en discreet. Dezelfde voorwaarden gelden voor de interne poetsdienst. Hier werk je in assistentiewoningen de Ermitage of in Villa Max. 
Meer info? Kathleen Cottenie, deskundige aanvullende thuiszorg, T 051 33 74 66.

Technische dienst
Je houdt van werken in de buitenlucht en in het groen. Je belangrijkste taken zijn het onderhoud van het groen en logistieke ondersteuning bij evenementen. 
Meer info? Wim Decoopman, coördinator technische dienst, T 051 33 74 38.

Periode
De tewerkstellingsperiode varieert afhankelijk van de dienst en valt tussen 1 juli en 17 augustus 2019. Je moet minstens 18 jaar oud zijn bij aanvang van je vakantiejob.

Interesse?
Bezorg ons je kandidatuur uiterlijk op vrijdag 19 april 2019 gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Oostrozebekestraat 4, 8770 Ingelmunster, of via mail: personeel@ingelmunster.be.