Ingelmunster

Nieuwsbericht

05-08-2019 Parking sportcentrum vanaf 2 september afgesloten
Aquafin wil het onzuivere water dat nu in de Meusbroekbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk. Daarom komt er een gescheiden rioleringsstelsel in de omgeving van de Meulebekestraat, Schoolstraat en Jan Breydelstraat. Om deze werken uit te voeren, wordt ook de parking van het sportcentrum aangepakt. Vanaf 19 augustus 2019 starten de voorbereidende werken en zal een beperkt deel van de parking aan de kant van de Ring niet bruikbaar zijn. Op 2 september, na de Mandel Classic, starten de grote werken. De parking is dan voor ongeveer 6 maanden niet toegankelijk.  

Waar parkeren?
Wie in het sportcentrum moet zijn, kan zich tijdens de werken uitzonderlijk parkeren langs de Ring. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, geldt in deze periode tussen het rondpunt met de Meulebekestraat en de Oostrozebekestraat een snelheidsbeperking van 50km/u. De poorten van de ondergrondse doorgang aan het sportcentrum zetten we open zodat iedereen de Ring makkelijk kan dwarsen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de Centrumparking, parking Reinwas, Sint-Amandsparking en de parking aan de brandweerkazerne.

Bekijk het parkeerplan.

Parkeerproblemen vermijden?
Kom met de fiets naar het sportcentrum. Om de werken zoveel mogelijk te vermijden, kan je gebruik maken van de doorgang naar het sportcentrum tussen Oostrozebekestraat 101 en 103. Er is een overdekte fietsparking voorzien.

Finse piste
Vanaf 19 augustus is de Finse looppiste gedeeltelijk onderbroken. De sportdienst voorziet er een omleiding voor de lopers. Ook op andere plaatsen op het sportcentrum zullen kleine werfzones opduiken. Deze zullen voor weinig hinder zorgen