Ingelmunster

Nieuwsbericht

08-08-2019 Oostrozebekestraat onderbroken
Op 26 augustus starten de voorbereidende werken voor de ontwikkeling van de brouwerijsite. Om de rioolaansluiting in orde te maken, moet de aannemer in de Oostrozebekestraat ter hoogte van huisnummer 34 een gat in de weg maken. Daardoor is de Oostrozebekestraat, tussen de Ring en de Bollewerpstraat, tussen 26 en 30 augustus niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Voor fietsers en voetgangers is wel een doorgang voorzien.

Bewoners uit de Oostrozebekestraat, tussen de Ring en huisnummer 34 kunnen hun woning bereiken via de Ring.  Wie woont in de Bruggestraat (tussen centrum en Nieuwstraat), Guido Gezellestraat, Schoolstraat, Bollewerpstraat, Hinnebilkstraat, Gravinnestraat of Oostrozebekestraat (tussen huisnummer 34 en Schoolstraat) moet omrijden via de Meulebekestraat en Schoolstraat. 

Ook de centrumparking is in deze periode enkel bereikbaar via de Gravinnestraat en Schoolstraat. De bussen van lijn 52 zullen in beide richtingen omrijden vanuit de Ring naar de Meulebekestraat, Schoolstraat (tijdelijke halte), Gravinnestraat (tijdelijke halte), Bruggestraat en Meulebekestraat. De marktbus zal ook dezelfde omleiding volgen.

Voor meer info kan je terecht bij het centraal meldpunt van het VIA-plan, T 051 33 74 35, viaplan@ingelmunster.be.