Ingelmunster

Nieuwsbericht

09-09-2019 Games in de bib
In aanvulling van de wisselcollectie grootletterboeken starten de bibliotheken van de BROERE-Regio nu ook met een wisselcollectie games voor Playstation 4.
De volledige collectie bestaat uit maar liefst 120 games die met een rotatiesysteem in de 8 bibliotheken van de Roeselaarse regio (Roeselare, Lichtervelde, Ingelmunster, Izegem, Moorslede, Hooglede, Staden en Ledegem) terug zullen te vinden zijn. In de bibliotheek van Ingelmunster zal het eerste pakket van de wisselcollectie terug te vinden zijn vanaf 16 september.

Deze wisselcollectie bestaat uit een grote variatie aan genres: puzzel, racing, action, adventure, party, role playing, shooter, sport, simulatie, survival horror… Voor elk wat wils dus!  Tussen deze verschillende genres zitten er games voor jong en oud. De geschikte leeftijd om de games te spelen, staat telkens vermeld op de game.  Naast de wisselcollectie games voor Playstation 4, hebben de bibliotheken ook een vaste collectie games. Kom zeker ook hier eens in snuisteren!
Ben je benieuwd naar de games die als eerste zullen verschijnen in jouw lokale bibliotheek? Ga dan langs en kies jouw favoriete game.

Veel speelplezier!