Ingelmunster

Nieuwsbericht

29-10-2019 Ingelmunster zoekt uitblinkers!
Vier trofeeën
Ken jij iemand die keigoed is in een (eventueel minder gekende) sport? Heb je iemand in de familie die een echte artiest is en zich uitleeft met muziek, beeldhouwen, keramiek of schilderen? Woont er een jongere in de buurt die actief is bij een jeugdbeweging of zich sociaal engageert?
Ben je lid van een vereniging of club die echt een verschil probeert te maken? Ken je een straffe ondernemer of een enthousiaste starter in Ingelmunster?

Stuur jouw uitblinker door naar en wie weet wint hij of zij de volgende jeugdtrofee, sporttrofee of cultuurtrofee tijdens het Gala van Ingelmunster. Sinds enkele jaren zet het Gala verdienstelijke inwoners uit het verenigingsleven in de schijnwerpers. In 2020 breiden we onze gevarieerde show uit met een trofee voor de ondernemer van het jaar!

Publieksprijs
Daarnaast reiken we ook een publieksprijs uit voor de activiteit van het jaar. Wat was voor jou de meest memorabele activiteit? Waar moest je gewoon bij zijn in 2019? Welke organisatie zet Ingelmunster op de kaart of is piekfijn georganiseerd voor bezoekers, deelnemers en kijklustigen? Laat het ons weten! Na nieuwjaar kan je stemmen op de geselecteerde kandidaatwinnaars.

Stuur voor 2 januari 2020 jouw kandidaten door naar vrijetijd@ingelmunster.be en motiveer waarom ze volgens jou een trofee verdienen!

Zorg dat je erbij bent!
Het Gala van Ingelmunster wil vrijwilligers, bestuursleden, sympathisanten ... die zich het hele jaar met hart en ziel inzetten voor een vereniging in de bloemetjes zetten. Ook de talrijke ondernemers die de gemeente mee op de kaart zetten, mogen niet ontbreken. Op vrijdag 7 februari 2020 vanaf 20u. is iedereen welkom in de evenementenhal om mee te vieren en te supporteren tijdens de uitreiking van de verschillende trofeeën en de publieksprijs.