Ingelmunster

Nieuwsbericht

16-12-2019 Stationsstraat en Waterstraat weer toegankelijk: aangepaste omleidingen
De werken aan de nieuwe brug over het kanaal Roeselare-Leie lopen vlot en zitten in de afwerkingsfase. Vanaf maandag 16 december zijn de Stationsstraat en de Waterstraat weer toegankelijk voor het verkeer via het marktplein. Tot aan het einde van de werken kunnen fietsers en voetgangers langs daar de omleiding volgen om het kanaal over te steken.

De toegangsweg over de Mandel is klaar. Autobestuurders bereiken opnieuw de zone rond café de Fagot via het marktplein in plaats van langs de Trakelweg. De omleiding voor fietsers en voetgangers zal niet langer volledig via het kasteelpark lopen. Zij geraken naar de tijdelijke brug over het kanaal via de Waterstraat en Stationsstraat en kunnen ter hoogte van café de Fagot onder de brug in aanbouw doorgaan. De tijdelijke brug blijft staan tot de openstelling van de nieuwe Dorpsbrug.

Denk aan je veiligheid
Op en rond de brug werkt de aannemer alles verder af. Voor je eigen veiligheid en die van de mensen op het terrein, is het verboden om de werf te betreden. In het voorjaar gaat de brug open voor alle verkeer.