02-05-2022
Jobstudent bij ons, iets voor jou?
Ben je op zoek naar een toffe studentenjob? Bij het gemeentebestuur krijg je de kans om te proeven van heel wat boeiende functies in verschillende teams. Je leert onze moderne organisatie kennen en doet interessante werkervaring op!

Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor:

Poetsdienst
Voor de externe poetsdienst ga je aan de slag bij bejaarden thuis en moet je zelfstandig een woning kunnen schoonmaken (leefruimte, sanitair, ramen…).
Je werkt netjes, bent stipt, sociaal en discreet. Dezelfde voorwaarden gelden voor de interne poetsdienst. Hier werk je in de gebouwen van het gemeentebestuur.
Meer info: thuiszorg@ingelmunster.be, T 051 33 74 66 

Technische dienst 
Je houdt van werken in de buitenlucht en in het groen. Je belangrijkste taken zijn het onderhoud van het groen en logistieke ondersteuning bij evenementen.
Meer info: wim.decoopman@ingelmunster.be 

Sportdienst 
Je houdt van sport en bewegen. Je wil graag kinderen iets bijbrengen, sportles geven en sportieve daguitstappen begeleiden. Je bent bij voorkeur in het bezit van een attest, monitorbrevet of sportdiploma van de Vlaamse Trainersschool, je bent bachelor of master LO of je beschikt over een sport gerelateerd diploma.
Meer info: sport@ingelmunster.be , T 051 33 74 53

Villa Max 
Refterdienst en poetshulp
Je helpt mee bij de maaltijden van de kinderen: klaarzetten van maaltijdkarren, refter klaarzetten, uitscheppen van de maaltijd en je doet de afwas. Daarnaast sta je ook in voor het poetsen van het sanitair. 

Begeleiding en opvang kinderen
Samen met het team van kinderbegeleid(st)ers help je mee in de dagelijkse werking van Villa Max. Kinderen kunnen er vrij spelen, deelnemen aan georganiseerde activiteiten of buiten ravotten. Je hebt bij voorkeur al wat ervaring in het jeugdwerk of met het begeleiden van kinderen.
Meer info: villamax@ingelmunster.be, T 051 33 74 27

Periode 
De tewerkstellingsperiode varieert afhankelijk van de dienst en valt tussen 1 juli en 31 augustus. Je moet minstens 18 jaar oud zijn bij aanvang van je vakantiejob. 

Interesse? 

Bezorg ons je kandidatuur via personeel@ingelmunster.be.