Ingelmunster

Toegankelijkheid tijdens de werken (omleidingen)

Met de fiets of te voet

Fietsers en voetgangers moeten zich zo vlot mogelijk kunnen verplaatsen tijdens de werken. Daarom installeerde De Vlaamse Waterweg een tijdelijke brug over het kanaal Roeselare-Leie ter hoogte van het kasteeldomein, vlakbij de Dorpsbrug. Fietsers en voetgangers die van de markt naar het station willen of omgekeerd, geraken via de woonkorrel (Waterstraat - Stationsstraat) naar de tijdelijke brug. Zij kunnen onder de brug in aanbouw doorgaan. De tijdelijke brug blijft staan tot de nieuwe brug klaar is.

Met de auto

Autobestuurders die van het station komen, volgen een omleiding via de Gentstraat tot aan het rondpunt van de Oostrozebekestraat en de Ingelmunstersteenweg (N357). Daar vervolg je je route via de Oostrozebekestraat. Deze omleiding geldt ook voor wie van de markt komt, in de andere richting.

Moet je naar het marktplein? Sla de Ringlaan in, draai aan het rondpunt met de Meulebekestraat en rij terug via de Ringlaan. Aan het rondpunt van de Oostrozebekestraat sla je af richting het marktplein.

Wil je de markt verlaten? Rij via de Bruggestraat naar de Meulebekestraat. Sla af naar de Ringlaan en draai aan het rondpunt de Oostrozebekestraat in, weg van het marktplein

Plan omleiding

Meer info

Heb je vragen of opmerkingen? Geef ons een seintje via het centraal meldpunt:

viaplan@ingelmunster.be
T 051 33 74 35

Op de hoogte blijven van alle werkzaamheden? Schrijf je in voor onze elektronische werkennieuwsbrief