Ingelmunster

Parking sportcentrum

Vanaf 19 augustus 2019 starten de voorbereidende werken en zal een beperkt deel van de parking aan de kant van de Ring niet bruikbaar zijn. Op 2 september, na Mandel Classic, starten de grote werken. De parking is dan voor ongeveer 6 maanden niet toegankelijk.  

Waar parkeren?

Wie in het sportcentrum moet zijn, kan zich tijdens de werken uitzonderlijk parkeren langs de Ring. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, geldt in deze periode tussen het rondpunt met de Meulebekestraat en de Oostrozebekestraat een snelheidsbeperking van 50km/u. De poorten van de ondergrondse doorgang aan het sportcentrum zetten we open zodat iedereen de Ring makkelijk kan dwarsen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de Centrumparking, parking Reinwas, Sint-Amandsparking en de parking aan de brandweerkazerne.

Bekijk het parkeerplan.

Parkeerproblemen vermijden?

Kom met de fiets of te voet naar het sportcentrum. Maak gebruik van de doorgang naar het sportcentrum tussen de Oostrozebekestraat 101 en 103, de doorsteek voor fietsers en voetgangers naast de parking of het fietsstraatje in de Bollewerpstraat.

Finse piste

Vanaf 19 augustus is de Finse looppiste gedeeltelijk onderbroken. De sportdienst voorziet er een omleiding voor de lopers. Ook op andere plaatsen op het sportcentrum zullen kleine werfzones opduiken. Deze zullen voor weinig hinder zorgen.

Doorgang Bollewerpstraat onderbroken

Hou er rekening mee dat het sportcentrum vanaf 24 september niet meer bereikbaar is via de Bollewerpstraat.

Meer info

Heb je vragen of opmerkingen? Geef ons een seintje via het centraal meldpunt:

viaplan@ingelmunster.be
T 051 33 74 35

Op de hoogte blijven van alle werkzaamheden? Schrijf je in voor onze elektronische werkennieuwsbrief