Maatschappelijk werker

De gemeente Ingelmunster is een dynamisch lokaal bestuur. Om onze doelstellingen te realiseren, gaan wij over tot de aanwerving van een nieuwe enthousiaste en flexibele collega:

1 maatschappelijk werker
contractueel – niveau B1-B3 – voltijds

Als maatschappelijk werker kom je terecht bij de sociale dienst van het OCMW. Je wordt ingezet in het algemeen maatschappelijk werk: voeren van intakegesprekken en sociaal onderzoek, begeleiden van cliënten, schuldhulpverlening, psychosociale hulpverlening,… in nauwe samenwerking met je collega’s. 

Behoren klantgerichtheid en stressbestendigheid tot jouw kerncompetenties, kan je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren, ben je sociaal vaardig, heb je een goede kennis van de relevante wetgeving en heb je aandacht voor administratieve afwerking? Dan ben je misschien de persoon die wij zoeken.

Aanbod

  • Een boeiende en gevarieerde job binnen een dynamisch openbaar bestuur
  • Een contract van 1 jaar met optie op vast contract
  • Flexibele werktijdregeling
  • Aantrekkelijk salarispakket (barema B1-B3, inclusief maaltijdcheques, fietsvergoeding en hospitalisatieverzekering)

Diplomavereisten

Voor deze vacature is er vereist:

  • een diploma van bachelor in het sociaal werk
  • een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg

De kandidaten met een van de volgende oude diploma’s van vóór de invoering van de bamastructuur komen ook in aanmerking:

  • het diploma van maatschappelijk assistent, zoals dat destijds is afgeleverd in het sociaal hoger onderwijs van het korte type (hokt) of het hoger onderwijs van één cyclus (ho1C) studiegebied sociaal agogisch werk, of de buitenlandse diploma’s die gelijkwaardig zijn verklaard met een diploma van maatschappelijk assistent
  • het diploma van gegradueerde verpleger, gespecialiseerd in gemeenschapsgezondheid
  • het diploma van sociale verpleegkunde met als titel gegradueerde in de sociale verpleegkunde, dat behoort tot het vroegere paramedisch hoger onderwijs van het korte type. Dat was een langer lopende opleiding met een specialisatie, gespreid over vier studiejaren

Meer informatie of solliciteren:

Christine Vandevoorde, coördinator zorg en welzijn
T 051 33 74 70 – christine.vandevoorde@ingelmunster.be