Ingelmunster

Meer info reserveren zalen en materiaal

Hoe ga je te werk?

In het nieuwe platform log je in als burger of als verantwoordelijke voor een vereniging. De eerste keer moet dit met je identiteitskaart en een EID-lezer. Daarna kan je een gebruikersnaam en paswoord instellen. Inloggen is enkel nodig als je effectief wil reserveren of opties vastleggen. Wil je de beschikbaarheid van zalen of materiaal raadplegen, dan hoef je je niet te registreren.

1. Vul je gegevens in, het soort activiteit dat je organiseert (fuif, bestuursvergadering, sporttrainig, enz.)  de verwachte opkomst en de datum. Je kan ook gewoon materiaal voor je activiteit reserveren zonder een zaal te boeken.

2. Het systeem geeft een overzicht van de zalen die in aanmerking komen voor jouw activiteit en die nog vrij zijn.

3. Extra materiaal nodig? Maak je keuze uit het bijhorende materiaal van de zaal die je koos of het aanbod van de uitleendienst.

4. Nadat je alle info hebt doorgegeven houden we je via e-mail op de hoogte van de status van je aanvraag of vragen we ontbrekende info op.

Flexibel systeem

Wil je je zaal al vastleggen voor een activiteit volgend jaar maar heb je nog geen zicht op het materiaal dat je nodig hebt? Dat is mogelijk. Je kan altijd achteraf nog materiaal uit de zaal of de uitleendienst toevoegen aan je reservatie. 

Terugkerende activiteiten

Verenigingen die terugkerende activiteiten organiseren, kunnen op een eenvoudige manier de datum van de activiteit aanpassen, zonder alle info telkens opnieuw in te geven.


Facturatie

Terwijl je je reservatie aanmaakt, krijg je een overzicht van de bijhorende kostprijzen. Zodra je aanvraag wordt goedgekeurd ontvang je via e-mail een factuur. Je reservatie is pas definitief na betaling van de factuur!