Ingelmunster

Liveoptredens op het marktplein

Het is een traditie om tijdens 'Vlaanderen Feest' enkele goede bands van eigen bodem naar Ingelmunster te halen. Op zaterdag 10 juli zijn er optredens van de lokale groepen Appelblauwzjigroen en Filet Americana. Eindigen doen we met de klepper Soulsister. Afspraak op het marktplein om samen de zomervakantie goed in te zetten!

Appelblauwzjigroen 

16u.

Appelblauwzjigroen bestaat uit 5 ervaren bluesmuzikanten. Ze hebben hun liefde voor de bluesrock en het spekkig West-Vlaams gecombineerd in een band die garant staat voor vette ambiance op ieder podium! 

Filet Americana 

18.30u.

Filet Americana brengt rootsmuziek met wortels in country, blues en folk. Op het podium brengen ze een ruime variatie aan pittige, hedendaagse, aanstekelijke, uptempo covers.  

Soulsister Theater

20:30u.

Chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben dit samen nog altijd in overvloed. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heetten. Leveranciers van magische songs, van het debuut ‘You Get To Me’ via mijlpalen als ‘Like A Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’ naar het rijpere werk. In 2020 vierden de heren de 30ste verjaardag van hun tweede album 'Heat', en deze zomer staan ze dus ook in Ingelmunster! Met 'Soulsister Theater' komen ze met een kleinere bezetting, en brengen ze hun theaterconcert.

De 'deuren' van het marktplein openen op 10 juli om 15.30u., we sluiten het feest af om 23u. 

Tafel reserveren

De optredens zijn gratis, maar het is wel verplicht om op voorhand je tafeltje te reserveren. Eén tafel is voor 4 personen, bij de inschrijving krijg je dan wel 4 verschillende tickets. Geen ticket = geen toegang!

Je kan je tafel boeken vanaf zaterdag 26 juni om 9.30u. via het loket vrije tijd. Kan je niet zo goed met computers overweg? Dan kan je op zaterdag 26 juni ook vanaf 9.30u. terecht in de bib.

 

'Vlaanderen Feest' is een initiatief voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

 

Meer info

Dienst vrije tijd
vrijetijd@ingelmunster.be
T 051 32 14 65