Tifogame

Schrijf je handelszaak gratis in voor de WK-pronostiek van Ingelmunster

In november wordt in Qatar het WK voetbal op gang getrapt. Het grote voetbalfeest en de prestaties van onze Duivels zullen ongetwijfeld opnieuw vlot over de tongen gaan, ook bij je klanten. Speciaal daarvoor boksten we samen met Tifogame een spannende WK-pronostiek in elkaar. Zo bieden we onze inwoners een leuke WK-beleving en zetten we jou als lokale handelaar in de kijker. De pronostiek verloopt via een online platform.

Je zaak in de schijnwerpers

Het concept is simpel. Jouw zaak krijgt een eigen pronostiekspel dat het gemeentebestuur financiert. Je klanten kunnen na een aankoop bij jou meespelen in je gepersonaliseerde competitie en maken kans op een leuke prijs. Zo kan je jouw winkel op een leuke manier in de verf zetten. Je krijgt ook een leuk promopakket: affiches en de kaartjes met de deelnamecode voor je klanten. Wij zorgen uiteraard mee voor de nodige promotie via onze eigen kanalen. 

Het enige wat we van je vragen is om minstens 1 leuke prijs te voorzien voor de winnaar in je pronostiekspel. Meer mag zeker! Bijvoorbeeld: een verwenontbijt, een geschenkmand, diner voor twee personen, een cadeaubon …

Hoe deelnemen als handelaar?

Via deze link kan je makkelijk je deelname bevestigen. Vul het korte deelnameformulier in en wij zorgen voor je online pronostiekspel. Puntentelling, klassering, communicatie naar de winnaars … loopt volledig automatisch en wordt allemaal voor je geregeld. Makkelijk toch? Zo genieten jij en je klanten optimaal van de WK-sfeer.

Wees er snel bij! 

De eerste 50 ingeschreven ondernemers krijgen een beleefpakket, geschonken door de lokale economische raad. Daarmee kan je jouw handelszaak volledig aankleden in het voetbalthema. Na inschrijving ontvang je nog een mail met uitgebreide info. Inschrijven kan tot 20 september.
 

Dienst economie

Dienst economie - Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 49
E: economie@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren