Ingelmunster

Verenigingscheque

Nieuwe inwoners krijgen de cheque bij het welkomstbezoek van een lid van het schepencollege. Zo krijgen nieuwe inwoners korting op het verenigingsaanbod in onze gemeente.

Elk gezinslid krijgt twee cheques op naam en mag deze apart of samen gebruiken. Cheques van verschillende gezinsleden mogen niet worden samengevoegd. De cheques mogen ook niet worden doorgegeven aan derden.

Elke nieuwe inwoner, vanaf de minimumleeftijd van 3 jaar, krijgt twee verenigingscheques met een waarde van 10 euro per stuk.

Voorwaarden

Een geldige cheque staat op naam en is voorzien van:

- een stempel van de gemeente

- een vervaldatum

- een uniek nummer

Procedure

Verenigingen die de cheques willen aanvaarden als betaalmiddel, dienen zich in te schrijven bij het gemeentebestuur d.m.v. een inschrijvingsformulier.

Enkel verenigingen die zich hebben ingeschreven zijn verplicht om de cheque te aanvaarden bij het aanbod dat zij hadden voorgesteld.

Het aanbod van de verenigingen wordt opgenomen in een overzicht en meegegeven met de nieuwe inwoners bij het welkomstbezoek van de schepen.

Meer info

Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
8770 Ingelmunster
T: 051 / 33 74 00
E: gemeente@ingelmunster.be

Openingsuren:

ma tot vr: 9u tot 12u
di en do: 13.30u tot 17u
za: 9u tot 12u (enkel dienst burgerzaken)

Aangepaste openingsuren in juli en augustus:

  • enkel open in de voormiddag
  • vanaf 13 juli tot en met 10 augustus: dienst burgerzaken gesloten op zaterdag

 

Gesloten: 20 tot en met 22 april, 1 mei, 30 mei tot en met 1 juni, 8 tot en met 10 juni, 14 juni, 11 juli, 22 juli, 15 augustus, 28 tot en met 30 september, 1 en 2 november, 11 november, 24 tot en met 26 december, 31 december tot en met 2 januari.