Fietsbieb: een kinderfiets die meegroeit voor 20 euro per jaar.

In april 2024 opent de Fietsbieb in Ingelmunster. Het is een initiatief van beweging.net waar je tweedehands kinderfietsen leent voor een klein prijsje.

In de Fietsbieb lenen kinderen tot 12 jaar een fiets op maat. Dit voor 20 euro per jaar en een waarborg van 20 euro. Tweedehands, maar tiptop in orde. Is je kind toe aan een grotere fiets of wil het eens een ander model of kleur? Dan ruil je de fiets tijdens dat jaar gratis in voor een ander exemplaar.

Kinderfiets schenken

Heb je nog een kinderfiets in goede staat die je niet meer gebruikt? Schenk hem dan aan de Fietsbieb. In ruil krijg je een waardebon voor een jaar gratis fietsgeld. Tot de opening in april breng je jouw kinderfiets binnen in de bibliotheek, tijdens de openingsuren.

Vrijwilligers gezocht

De Fietsbieb draait volledig op vrijwilligers. Ben je een handige harry en sleutel je graag aan fietsen? Wil je enkele uren per maand de fietsbieb openhouden? Zoek je graag mee naar tweedehands kinderfietsen? Kortom, wil je op een of andere manier meewerken? De Fietsbieb ontvangt je met open armen! Neem contact op via ingelmunster@fietsbieb.be

Links

Fietsbieb.be