Ingelmunster Zomert

Tijdens Ingelmunster Zomert geniet je op het marktplein van goeie muziek, een frisse pint én bakken sfeer! Dit jaar vieren we twee dagen feest, op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli.

Vlaanderen Feest

Het is traditie om rond 11 juli enkele goede bands van eigen bodem naar Ingelmunster te halen. We trappen het feest af op vrijdag 7 juli om 14.30 uur met een optreden van El Bandido, een Will Tura tribute band. Ze nemen je mee op een muzikale reis doorheen Turaland en brengen de nummers van de Voice van Veurne met veel respect
en liefde voor muziek.

Om 19 uur staan The Gambits op het podium, een rockabilly coverband uit Kortrijk. Hun gevarieerde playlist is een verzameling van de beste rockabilly, country en rock'n'roll klassiekers.

Om 20.45 uur is het de beurt aan Appelblauwzjigroen. Deze band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die hun liefde voor bluesrock en sappig West-Vlaams combineerden in een band die garant staat voor vette ambiance op het podium.

We sluiten de avond af met een optreden van Ocean Dust om 22.15 uur. Hun sound kan je beschrijven als vibrerende, dansbare indie pop met een heerlijk vers folksausje erover.

Knallen met Slongs, Les Truttes en DJ Dirk Stoops op zaterdag

Slongs – 19.30 uur
Achter de naam ‘Slongs’ schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Ze brengt haar bekende hits en nieuwe songs in een opzwepende live show. Denk hip hop, reggae & dancehall.

Les Truttes – 21 uur
De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor, maakt Les Truttes onnavolgbaar en uniek. Elk optreden is een theatraal totaalspektakel dat
niemand onberoerd laat. Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. Jaar na jaar gaan ze voor ‘the next level': harder, better, faster, stronger! Ook nu! Zet je schrap voor de ultieme nieuwe Truttes-ervaring ‘Goldeneye!’!
 

DJ Dirk Stoops – 22.30 uur
Dirk Stoops is een ware veteraan als festival-DJ. Al jarenlang staat hij op de affiches van tal van grote zomerfestivals zoals Suikerrock, Lokerse Feesten, Rock Zottegem …
Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het Sint-Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzinig dansende massa.

Klaar om je welverdiende congé in te zetten begin juli? De concerten zijn gratis, een plaatsje reserveren is niet nodig.

Meer info

Evenementen
Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
T 051 33 74 33
evenement@ingelmunster.be