Ingelmunster Zomert

 

Vakantie, zon, steengoede muziek, verkoelende drankjes, goede vrienden, denderend feest: dat is Ingelmunster Zomert, het gratis zomerfestival in Ingelmunster. Op zaterdag 13 juli geniet je van een toffe avond met optredens op het marktplein.  

Het olijke duo Samson en Marie 

We starten het muziekfeest met de vrolijke deuntjes van Samson en Marie. Hun liedjes worden door jong en oud meegezongen. Samen genieten van een stevige dosis dansplezier voor het hele gezin, maar zeker voor de allerkleinsten! 

Meezingen met de hits van Bart Kaëll 

Dit jaar staat Bart Kaëll maar liefst 41 jaar op de planken. En geef zelf toe, na al die jaren heeft hij geen intro meer nodig. Hij maakte zichzelf onsterfelijk met de nummers ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ en ‘De Marie-Louise’. Zijn handelsmerk? Ambiance! 

Dansen op de opzwepende beats van Sylver 

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig danceacts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van 2 miljoen albums. Verwacht je aan een opzwepende liveshow met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘Skin’, ‘I Hate You Now’, ‘Love Is An Angel’, ‘Forever in Love’, ‘Foreign Affair’ ... 

Afterparty met DJ Wout 

Deze levende legende draait al 25 jaar aan de knoppen. Verwacht je aan een top-set met de beste trance, retro, house en dance om de avond af te sluiten! 

Line-up 

  • 18 – 18.30 uur: Samson en Marie
  • 20 – 21.15 uur: Bart Kaëll 
  • 22 – 23.15 uur: Sylver 
  • 23.15 - 00.15 uur: DJ Wout 

"Zin in een fantastisch feestje om je vakantie goed in te zetten? Kom dan naar het marktplein op zaterdag 13 juli! De concerten zijn gratis, een plaatsje reserveren is niet nodig."

 

Meer info

Evenementencoördinator
Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
T 051 33 74 52
evenement@ingelmunster.be

Openingsuren:

Op afspraak