Kadobon Ingelmunster

De Kadobon heeft een waarde van 5, 10 of 20 euro. In de bib of het gemeentehuis kan je voor het bedrag dat jij wenst Kadobonnen aankopen en deze cadeau geven. De Kadobon Ingelmunster is geschikt voor elke gelegenheid: moederdag, communiefeest, verjaardag, trouwfeest ... Ook bedrijven kunnen bonnen aankopen om als geschenk te geven.

Daarna kan de bon ingeruild worden bij één van de deelnemende handelaars. Je herkent deze handelaars aan de sticker op hun etalage.

Ook het gemeentebestuur ondersteunt de Kadobon. Zo wordt bij een geboorte of aan jubilarissen een Kadobon geschonken. 

De Kadobon Ingelmunster is te koop bij

- Het onthaal van het gemeentehuis: tijdens de openingsuren, behalve op zaterdag
- De bibliotheek: tijdens de openingsuren, ook op zaterdag

De Kadobon Ingelmunster is één jaar geldig. De geldigheidsdatum staat duidelijk vooraan de bon vermeld, verlies hem niet uit het oog! 

Waarde van 5, 10 of 20 euro

De kadobonnen hebben een waarde van 5, 10 of 20 euro.

Je kan cash of met bancontact betalen.  Als het aankoopbedrag lager is dan het bedrag van de Kadobon wordt er wisselgeld of een cadeaubon van de handelszaak teruggegeven. Als het aankoopbedrag minder dan de helft van de waarde van de Kadobon is, kan de handelaar de Kadobon weigeren.

Info voor handelaars

Ben je een handelaar of baat je een horecazaak uit in Ingelmunster en wil je ook de Kadobon in je zaak inwisselen? Vul dan het inschrijvingsformulier in.

Ook het terugbetalingsformulier voor de handelaars vind je hier terug.  Bezorg dit ingevuld terug aan het onthaal van het gemeentehuis, ten laatste 3 maanden na de vervaldatum van de Kadobon.

Meer info

Onthaal
Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 00
E: gemeente@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren