Ingelmunster

Kadobon Ingelmunster

De Kadobon heeft een waarde van 5, 10 of 20 euro. In de bib of het gemeentehuis kan je voor het bedrag dat jij wenst Kadobonnen aankopen en deze cadeau geven. De Kadobon Ingelmunster is geschikt voor elke gelegenheid: moederdag, communiefeest, verjaardag, trouwfeest, enz. Ook bedrijven kunnen bonnen aankopen om als geschenk te geven.

Daarna kan de bon ingeruild worden bij één van de deelnemende handelaars (zie lijst onder documenten in rechterkolom). Je herkent deze handelaars aan de sticker op het etalage.

Ook het gemeentebestuur zal de Kadobon ondersteunen. Zo wordt bij een geboorte, aan jubilarissen, enz. een Kadobon geschonken. 

Procedure

De Kadobon Ingelmunster is te koop bij
- Het onthaal van het gemeentehuis: tijdens de openingsuren, behalve op zaterdag
- De bibliotheek: tijdens de openingsuren, ook op zaterdag

De Kadobon Ingelmunster is één jaar geldig. De geldigheidsdatum staat duidelijk vooraan de bon vermeld, verlies hem  niet uit het oog! 

Kosten

De kadobonnen hebben een waarde van 5, 10 of 20 euro.

Je kan cash of met bancontact betalen.  Als het aankoopbedrag lager is dan het bedrag van de Kadobon wordt er wisselgeld of een cadeaubon van de handelszaak teruggegeven. Als het aankoopbedrag minder dan de helft van de waarde van de Kadobon is, kan de handelaar de Kadobon weigeren.

Bijkomende info

Ben je een handelaar of baat je een horecazaak uit in Ingelmunster en wil je ook de Kadobon in je zaak inwisselen? Vul dan het inschrijvingsformulier in (zie documenten in rechterkolom).

Ook het terugbetalingsformulier voor de handelaars vind je hier terug (zie documenten in rechterkolom). Bezorg dit ingevuld terug aan het onthaal van het gemeentehuis, ten laatste 3 maanden na de vervaldatum van de Kadobon.

 

Meer info

Onthaal gemeentehuis

Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
8770 Ingelmunster
T: 051 / 33 74 00
E: gemeente@ingelmunster.be

Openingsuren:

ma tot vr: 9u tot 12u
di en do: 13.30u tot 17u
za: 9u tot 12u (enkel dienst burgerzaken)

Aangepaste openingsuren in juli en augustus:

  • enkel open in de voormiddag
  • vanaf 13 juli tot en met 10 augustus: dienst burgerzaken gesloten op zaterdag

 

Gesloten: 20 tot en met 22 april, 1 mei, 30 mei tot en met 1 juni, 8 tot en met 10 juni, 14 juni, 11 juli, 22 juli, 15 augustus, 28 tot en met 30 september, 1 en 2 november, 11 november, 24 tot en met 26 december, 31 december tot en met 2 januari.