23-04-2024
Verkeersmaatregelen Beach Party op zaterdag 27 april
Op zaterdag 27 april organiseert Scouts Ingelmunster hun Beach Party. Om dit veilig te laten verlopen, gelden er aangepaste verkeersmaatregelen.
 
Op zaterdag 27 april, vanaf 18.30 uur tot en met zondag 28 april om 6.30 uur is er een eenrichtingsverkeer in volgende straten:
  • Wantestraat: vanaf de rotonde met de N382 tot aan de Genstraat
  • Gentstraat: vanaf de Wantestraat tot aan kruispunt Gentstraat/Genstraat aan de voet van de brug.
De verplichte rijrichting is vanaf de rotonde naar de Gentstraat. Fietsers zijn toegelaten in beide rijrichtingen.

Op de Wantebrug wordt op het linkse rijvak komende van de rotonde met de N382 een Kiss en Ride zone ingesteld voor het afzetten en ophalen van de bezoekers. Deze zone zal aangeduid worden met borden ‘Kiss en Ride’ en wordt gecontroleerd door stewards van de organisatie.

Op zaterdag 27 april vanaf 18.30 uur tot en met zondag 28 april 2024 om 6.30 uur is alle verkeer, uitgezonderd fietsers, verboden in volgende straten:
  • Trakelweg: vanaf de Wantestraat tot aan de Nijverheidstraat
  • Wantestraat: vanaf de Trakelweg tot aan de voet van de Wantebrug.
De bewoners van de Nijverheidstraat mogen vanwege de werken de Trakelweg gebruiken tussen de tijdelijke toegangshelling en de Nijverheidstraat.
 
Op vrijdag 26 april vanaf 15 uur tot en met zondag 28 april om 7 uur is er een stilstaan- en parkeerverbod in de Trakelweg, vanaf de Wantebrug tot aan de gemeentelijke werkplaats, Trakelweg 6, aan de kant van de festivalweide. Aan de kant van het kanaal mag er wel geparkeerd worden.