04-11-2022
City Run op vrijdag 16 december
Lopen of wandelen door straten en gebouwen

Omdat samen sporten in de buitenlucht veel deugd kan doen, kan je ook dit jaar met vrienden of familie deelnemen aan de City Run for Life en zo het goede doel steunen.

Parcours in een leuke kerstsfeer
Het nieuwe parcours start en eindigt aan de locatie van Studio Kontrabas: de fabrieksgebouwen van weverij Schotte in de Nieuwstraat. Je kiest zelf je afstand:
  • Eén ronde: 4,5 km
  • Twee rondes: 9 km
  • Drie rondes: 13,5 km
Je loopt of wandelt dwars door het centrum van Ingelmunster. Onderweg moedigen verschillende muzikanten en DJ’s je aan met hun opzwepende muziek! Je doorkruist ook enkele gebouwen zoals het depot van de Kringwinkel. Iedereen kan deelnemen: kinderen, jongeren, volwassenen, wandelaars, getrainde lopers …

Wandelen of lopen
Wandelaars starten om 19 uur. Je kan 1 of 2 rondes wandelen.
Lopers beginnen om 20 uur. Je kiest zelf je afstand, met een maximum van 3 rondes.
Alle deelnemers moeten ten laatste om 21.45 uur aangekomen zijn.

Opbrengst voor Studio Kontrabas
De opbrengst van de City Run for Life gaat naar Studio Kontrabas, de radiomarathon voor het goede doel. Deelnemen kost 8 euro per persoon. Inschrijven is verplicht via ingelmunster.be/loketvrijetijd tot vrijdag 16 december om 12 uur. Breng je afgedrukt ticket mee als toegangsbewijs. Lukt het niet om je online in te schrijven? Aan de balie van de bib helpen ze jou graag verder. Inschrijven ter plaatse is enkel mogelijk via Payconiq en kost 10 euro.