22-05-2023
Ladies Sports Night
vrijdag 23 juni - sportpark

Zin om samen met je vriendinnen te sporten en de avond gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje? Kom dan naar de Ladies Sports Night!
 
We starten de avond om 19 uur met een massa-opwarming. Daarna kies je drie verschillende sportsessies of maak je een fietstocht.
 
Sportsessies

Pound
Je voert je oefeningen uit op rockmuziek met speciaal ontworpen lichtgewicht drumsticks: ripstix. Je voelt je tijdens pound net de drummer van de band. De ripstix zorgen ervoor dat de focus tijdens de training niet naar het tellen van de oefeningen of het kijken naar klok gaat, maar naar het ritme van de muziek. Pound is ’s werelds eerste cardio jamsessie, een ware fitnessrage!
 
Zumba step
Zumba step is een training van vooral het onderlichaam die zumba routines en step-aerobics combineert met Latijns-Amerikaanse dansritmes. Een total body workout om u tegen te zeggen met alleen maar ambiance.
 
Spinning
Spinning is een intensieve cardioworkout op een spinningfiets. De lesgever loodst je door verschillende bewegingen op muziek om zoveel mogelijk uit je training te halen. Je verbrandt tot wel 800 kcal per les.
 
Urban games
Een gamma van nieuwe sporten jullie aangeboden door Sportwerk Vlaanderen. Urban games kunnen zowel competitief als recreatief beoefend worden en zorgen ervoor dat zowel de fysieke als technische deelnemers hun gading vinden. Voorbeelden van urban games zijn: Rampshot, cornhole, you.fo, Kan Jam, Wackitball en street racket.
 
Fietstocht
Er zijn twee verschillende fietstochten met begeleiding:
  • recreatieve tocht van 35 km
  • rit van 45 km voor de snellere fietser
Afterparty
Na het sporten geniet je samen met je vriendinnen van een lekker hapje en drankje. We bieden ook een alternatief aan voor vegetariërs.
 
Inschrijven
Het is verplicht om vooraf in te schrijven via het loket vrije tijd.
Kostprijs:
  • 22 euro (sportsessies, drankje, maaltijd en verzekering)
  • 15 euro (enkel sporten of enkel maaltijd)