Voetbalfeesten

Meejuichen met de Rode Duivels 

Ook dit jaar is Ingelmunster de plaats bij uitstek om nagelbijtend de spannende matchen van de Rode Duivels te volgen op groot scherm. Vanaf 17 juni juichen we voor ons Belgisch voetbalelftal tijdens het EK 2024. Het gemeentebestuur slaat opnieuw de handen in elkaar met de lokale cafés en verenigingen om de voetbalfeestjes in goede banen te leiden. 

We zenden alle wedstrijden van de Rode Duivels uit. Onderstaande speeldata zijn al zeker, we moeten afwachten of onze nationale ploeg doorstoot naar de achtste finales. 

DatumMatchBar openStart wedstrijdSluitingsuur
Maandag 17 juniBelgië - Slovakije17 uur18 uur21.30 uur
Zaterdag 22 juniBelgië - Roemenië 20 uur 21 uur 00.30 uur 
Woensdag 26 juni Oekraïne - België 17 uur 18 uur 21.30 uur 

 

Je kan de matchen gezellig samen volgen op het marktplein. We bouwen telkens een feestje met een DJ die voor de nodige ambiance zorgt voor en na de wedstrijden. Toegang is gratis, inschrijven op voorhand is niet nodig.  

Voetbalbar 

Van supporteren krijg je dorst. Café Ingel, den Bockor, de Riva, den BP, de Fagot, ‘t Excuus, De Ermitage en de cafetaria van het sportcentrum baten samen de bar uit op het marktplein. Ze schenken alle dranken in herbruikbare bekers. Krijg je honger van het vele feesten? Dan kan je een lekker hapje eten bij een eetstandje van een lokale vereniging.  

Veilig feesten 

We willen de voetbalfeesten natuurlijk zo veilig mogelijk laten verlopen, zowel voor de bezoekers als de omwonenden. Daarom is tijdens de uitzendingen alle verkeer verboden in de Gravinnestraat. Daarnaast nemen we nog extra veiligheidsmaatregelen: geen vuurwerk, honden zijn niet toegelaten, geen rugzakken en vlaggenstokken, geen eigen dranken, geen glas ... Zo zorgen we er samen voor dat het feesten voor iedereen leuk blijft.  

Met de steun van: Gedimat Desmet, Group Monument NV, Algemene bouwonderneming Naert-Defreyne, McDonald’s Ingelmunster, RS Motors / Porsche Centre West-Vlaanderen, Decoratie Steven Coopman, drukkerij Feys en Novoto Roeselare.

"De beste voetbalfeesten beleef je op de markt in Ingelmunster. Nergens is het leuker supporteren dan onder onze kerktoren!"

 

 

Meer info

Evenementencoördinator
Gemeentehuis
Oostrozebekestraat 4
T 051 33 74 52
evenement@ingelmunster.be

Openingsuren:

Op afspraak