Zomer in Ingelmunster

Naar goede gewoonte vieren we deze zomer weer feest op het marktplein van Ingelmunster. We zetten de zomer in met het EK voetbal op groot scherm en gratis optredens tijdens Ingelmunster Zomert.

Meejuichen met de Rode Duivels

Ook dit jaar is Ingelmunster de plaats bij uitstek om nagelbijtend de spannende matchen van de Rode Duivels te volgen op groot scherm. Vanaf 17 juni juichen we voor ons Belgisch voetbalelftal tijdens het EK 2024. Het gemeentebestuur slaat opnieuw de handen in elkaar met de lokale cafés en verenigingen om de voetbalfeestjes in goede banen te leiden.

Ingelmunster Zomert

Vakantie, zon, steengoede muziek, verkoelende drankjes, goede vrienden, denderend feest: dat is Ingelmunster Zomert, het gratis zomerfestival in Ingelmunster. 
Op zaterdag 13 juli geniet je van een toffe avond met optredens op het marktplein. We starten het muziekfeest met de vrolijke liedjes van Samson en Marie, daarna zingen we mee met de hits van Bart Kaëll. We dansen op de opzwepende beats van Sylver en sluiten de avond af met DJ Wout. Een fantastisch feestje om je vakantie goed in te zetten! 

Sportdienst

Sportdienst
Bollewerpstraat 92a
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 50
E: sport@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren