Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek heeft één grote polyvalente zaal. Ze wordt ter beschikking gesteld aan het plaatselijk verenigingsleven voor het organiseren van diverse activiteiten.

Voorwaarden

Om één van de zalen te huren, dient u een erkende Ingelmunsterse vereniging te zijn, of een activiteit te organiseren die openstaat voor het ruime publiek.

Procedure

Om een zaal te huren, bezorg je een ingevuld aanvraagformulier aan de jeugd- en cultuurdienst of via mail naar ontmoetingscentrum@ingelmunster.be. Opgelet, je kan tot 5 dagen voor de geplande activiteit je aanvraag indienen om deze ruimtes te huren. Tijdens vakantieperiodes kan deze termijn verlengd worden tot maximaal 9 dagen.

Kosten

De huurprijs is afhankelijk van onder welke categorie de huurder valt:

Categorie 1: Gemeentebestuur, sociaal huis, gemeentelijke adviesraden en zorginstellingen:

• gratis

Categorie 2: Ingelmunsterse verenigingen en scholen:

• € 35 per dagdeel

Categorie 3: inwoners uit de gemeente die een niet-commerciële publieksactiviteit organiseren die vrij toegankelijk is voor iedereen:

• € 60 per dagdeel

Technische ondersteuning

Wie dat wenst, kan technische ondersteuning vragen tijdens een activiteit of voorstelling. Kostprijs: 30 euro per uur (zaaltechnieker van de gemeente) of 40 euro per uur (externe technieker als de eigen zaaltechnieker niet beschikbaar is). 

Deze ondersteuning vraag je twee maanden voor de activiteit aan via:

  • vrijetijd@ingelmunster.be 
  • tel. 051 33 74 41

Meer info

Huis 1
Bollewerpstraat 1
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 41
E: vrijetijd@ingelmunster.be

Openingsuren:

Op afspraak.

Documenten

Zalenreglement