Ruimtes bibliotheek

Erkende verenigingen en gemeentelijke adviesraden kunnen de polyvalente en de vergaderzaal van de bibliotheek gebruiken voor hun activiteiten.  Ook de keuken, die uitgerust is met twee elektrische vuurtjes, een koffiezet, glazen, tassen, borden en bestek is hierbij inbegrepen.

Procedure

Ruimtes moeten op voorhand gereserveerd worden via het loket vrije tijd. Opgelet, je kan tot 5 dagen voor de geplande activiteit je aanvraag indienen om deze ruimtes te huren. Tijdens vakantieperiodes kan deze termijn verlengd worden tot maximaal 9 dagen.

Kosten

Afhankelijk van de huurcategorie waartoe de huurder behoort, is de huurprijs 20 of 35 euro per dagdeel (Zie algemeen zalenreglement). 
De zaal en de vergaderruimte kan gratis gebruikt worden voor bestuursvergaderingen van erkende verenigingen en gemeentelijke adviesorganen.

Technische ondersteuning

Wie dat wenst, kan technische ondersteuning vragen tijdens een activiteit of voorstelling. Kostprijs: 30 euro per uur (zaaltechnieker van de gemeente) of 40 euro per uur (externe technieker als de eigen zaaltechnieker niet beschikbaar is). 

Deze ondersteuning vraag je twee maanden voor de activiteit aan via:

  • vrijetijd@ingelmunster.be 
  • tel. 051 33 74 41

Bibiliotheek

Bibliotheek
Schoolstraat 35
8770 Ingelmunster
T: 051 32 14 65
E: bibliotheek@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren

Documenten

Zalenreglement