Speelpleinwerking Jadadde

Bij speelplein Jadadde beleef je een fantastische zomervakantie! Je kan er een hele namiddag vrij ravotten met je vriendjes of deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. Een team enthousiaste animatoren staat iedere dag klaar om er een supertoffe speelpleindag van te maken.

Kleuters

Kleuters hebben een eigen afgesloten binnen- en buitenterrein met ballenbad, zandspeelzone, ploeterbad en ook heel wat spelmateriaal op maat. De kleuteranimatoren houden steeds een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat de allerkleinsten een onvergetelijke namiddag beleven.

Kinderen 1ste – 6de leerjaar

De oudere kinderen kunnen racen op het gocart-parcours, een duik nemen in het zwembad, kampen bouwen, stunten op de trampoline of deelnemen aan één van de activiteiten. Je kan ook in de materiaalwinkel spelmateriaal kiezen om een namiddag mee te spelen.

Thema

Een namiddag ravotten op het speelplein ziet er nooit helemaal hetzelfde uit, want iedere week werken we rond een ander thema:

 • 3-7 juli: de wereld rond
 • 10-14 juli: muziekweek
 • 17-20 juli: tropical week
 • 24-28 juli: op ontdekking in de waterwereld
 • 31 juli - 4 augustus: jobweek
 • 7-11 augustus: koninklijke week
 • 21-23 augustus: ultra driedaagse

Meer info over de thema's kan je terugvinden op de week van Jadadde.

Ouders die hun kinderen inschreven voor speelplein Jadadde, ontvangen een wekelijkse update via een nieuwsbrief. Je kan de fratsen van de animatoren en de kinderen ook de hele zomer volgen via de Facebookpagina ‘Jeugd in Ingelmunster’ of op de Instagramaccount van Ingelmunster.

Tijdens de namiddag krijgen ze een vieruurtje en een drankje. Verfrissend water is altijd beschikbaar. Tijdens de uitstappen op 14, 20, 27 juli en 24 augustus en het slotfeest op 25 augustus is er geen gewone speelpleinwerking.

Praktische info

 • Een namiddagje ravotten op het speelplein kost 3 euro. Je moet vooraf inschrijven en betalen via het loket vrije tijd. Dit kan tot de dag zelf, ten laatste om 11 uur. Terugbetaling van het inschrijvingsgeld kan enkel bij ziekte (doktersattest vereist).
 • voor kinderen geboren in 2011 tot en met 2019
 • Op weekdagen van 3 juli tot en met 23 augustus, telkens van 13 tot 17 uur. Er is geen speelpleinwerking op vrijdag 21 juli en als er een uitstap is.
 • in de jeugdlokalen op het Sportpark
 • Wil je kind(eren) na de werking nog even in de opvang blijven? Dan kan je dit aanduiden bij de inschrijving. De kinderen worden om 17.15 uur naar Villa Max gebracht en kunnen daar ten laatste om 18.30 uur worden opgehaald. Opgelet, voor opvang in de voormiddag in Villa Max moet je apart inschrijven via het loket vrije tijd.

 

 

Jeugddienst

Huis 1
Bollewerpstraat 1
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 40
E: jeugd@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Jadadde vertellen we telkens wat er de komende week op het programma staat, of je iets moet meebrengen ... Lees deze nieuwsbrief dus telkens goed na! Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in.