Ingelmunster

Speelpleinwerking Jadadde

Speelpleinwerking

De speelpleinwerking start vanaf 1 juli tot en met 21 augustus en opent de deuren op werkdagen van 13u. tot 17u. Elke donderdag gaat Jadadde op daguitstap. Tijdens de daguitstappen is er geen gewone speelpleinwerking. Voor deze uitstappen moet je apart inschrijven.  

Voor en na de speelpleinwerking en de daguitstappen begeleiden we de ingeschreven kinderen naar kinderopvang Villa Max. Op 21 juli sluit Jadadde even de deuren.

Voor wie

Jadadde is er voor kinderen en jongeren vanaf de 2de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar. Je kan er naar hartelust ravotten, kampen bouwen, deelnemen aan superleuke activiteiten, enz. 

  • 2e en 3e kleuter:
    de kleuters hebben een eigen lokaal met ballenbad en leuk speelgoed. Buiten is er een afgebakende zone met ploeterbad.

  • 1ste t.e.m. 6de leerjaar:
    in de materiaalwinkel kan je allerlei spullen uitlenen. Je kan ook deelnemen aan georganiseerde activiteiten, racen op de gocarts, kampen bouwen of bij mooi weer een plonsje wagen in ons zwembad.

Locatie

Je vindt de speelpleinwerking op de site jeugd in het sportcentrum (Bollewerpstraat 92b). Splinternieuwe lokalen en een ruim afgebakende buitenspeelruimte zorgen voor nog meer spelplezier! Je parkeert je auto op de parking van het sportcentrum, die op wandelafstand ligt van de lokalen. Fietsen kan je wel achterlaten aan de lokalen.

Voorwaarden

Registreren via het loket vrije tijd 

Voor je kapoen kan langskomen tijdens de speelpleinwerking, moet je hem of haar eerst registreren via het loket vrije tijd! Enkel dan ben je verzekerd. Als je problemen ondervindt bij het registreren kan je terecht in de bibliotheek.

Inschrijven

Je hoeft je niet langer vooraf in te schrijven. Aan de ingang van de speelpleinwerking checken we de kinderen in bij de start van de namiddag en uit wanneer ze de speelpleinwerking verlaten. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je voor de daguitstappen wel op voorhand inschrijven via het loket vrije tijd!

 

Kosten

3 euro (incl. een drankje en vieruurtje). Een daguitstap kost 10 euro, enkel de uitstap naar Plopsaland kost 15 euro. Alle betalingen voor de gewone speelpleindagen gebeuren maandelijks via een factuur. Voor de daguitstappen betaal je onmiddellijk online, bij je inschrijving via het loket vrije tijd.

 

Meer info

Jeugd- en cultuurdienst
Bollewerpstraat 1
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 40
E: jeugd@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren