Ingelmunster

Speelpleinwerking Jadadde

Speelpleinwerking

De speelpleinwerking start vanaf 5 juli tot en met 20 augustus en opent de deuren op werkdagen van 13u. tot 17u. Voor en na de speelpleinwerking en de daguitstappen begeleiden we de ingeschreven kinderen naar kinderopvang Villa Max. Op 21 juli sluit Jadadde even de deuren.

Voor wie

Jadadde is er voor kinderen en jongeren vanaf de 2de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar. Je kan er naar hartelust ravotten, kampen bouwen, deelnemen aan superleuke activiteiten, enz. 

  • 2e en 3e kleuter:
    de kleuters hebben een eigen lokaal met ballenbad en leuk speelgoed. Buiten is er een afgebakende zone met ploeterbad.

  • 1ste t.e.m. 6de leerjaar:
    in de materiaalwinkel kan je allerlei spullen uitlenen. Je kan ook deelnemen aan georganiseerde activiteiten, racen op de gocarts, kampen bouwen of bij mooi weer een plonsje wagen in ons zwembad.

Locatie

Je vindt de speelpleinwerking op de site jeugd in het sportcentrum (Bollewerpstraat 92b). Splinternieuwe lokalen en een ruim afgebakende buitenspeelruimte zorgen voor nog meer spelplezier! Je parkeert je auto op de parking van het sportcentrum, die op wandelafstand ligt van de lokalen. Fietsen kan je wel achterlaten aan de lokalen.

 

Voorwaarden

Inschrijven

Ook tijdens de zomer van 2021 zullen we opnieuw met bubbels werken. Om alles praktisch wat voor te bereiden, vragen we om vooraf in te schrijven via het loket vrije tijd. Deze is inschrijving is niet bindend, maar geeft ons wel een beter beeld op het aantal kinderen in functie van de bubbelverdeling.

Kosten

3 euro (incl. een drankje en vieruurtje). Alle betalingen voor de speelpleindagen gebeuren maandelijks via een factuur.

 

Bijkomende info

Opvangregeling speelpleinwerking

  • Ouders die pas later hun kind(eren) kunnen komen ophalen, kunnen nog genieten van (gratis) opvang tot 18u. op het speelplein zelf.

  • Wie in de voormiddag ook opvang wenst, kan terecht bij Villa Max
    Hiervoor schrijf je je kind(eren) in via het loket vrije tijd, in de speelpleinbubbel.

 

Meer info

Jeugddienst
Bollewerpstraat 1
8770 Ingelmunster
T: 051 33 74 40
E: jeugd@ingelmunster.be

Openingsuren:

Bekijk de openingsuren