Ingelmunster

Sportel je mee?

Sportel je mee?!

Sportel je mee?! is een wekelijks sportuurje voor 50+'ers. Elke donderdag om 14u. kan je in het sportcentrum terecht. Je maakt er kennis met bewegingsgymnastiek met ballen, hockey/bounceball, stoelengymnastiek, dans, tafeltennis, badminton, wandelvoetbal, bowlen, enz. Tijdens de lessen wordt ook tijd vrijgemaakt voor kracht- en lenigheidsoefeningen. Iedereen kan deelnemen op zijn/haar eigen niveau. 

Kosten

Om deel te nemen aan de lessen kan je op voorhand een 10-beurtenkaart kopen in de bibliotheek. Deze kaart kost 15 euro (incl. lesgevers, verzekering, materiaal en huur zaal) en is 1 jaar geldig. Wie toch éénmalig naar een les wil komen, betaalt 2 euro. Ook hiervoor moet je op voorhand langsgaan in de bib. Nieuwe sportelleden ontvangen meteen ook een gratis t-shirt!

Bijkomende info

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!


Sportelen is geen nieuwe activiteit, het is een mentaliteit. Het is zeker geen nieuwe sport, maar wel een nieuw begrip. Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Want bij het Sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning.

En het allerleukste aan Sportelen is niet dat het ook gezond is, maar wel dat je het samen doet. Ook Ingelmunster neemt deel aan de Sportelcampagne van Bloso en organiseert met 'Sportel je mee' specifieke sportactiviteiten.

Meer info: www.sportelen.be

Meer info

Sportdienst
Bollewerpstraat 92a
8770 Ingelmunster
T: 051 / 33 74 50
E: sport@ingelmunster.be

Openingsuren:

ma. tot vr.: 9u - 12u en 13.30u - 16u
za.: 8u30 - 12u
woensdagnamiddag gesloten

Gesloten: 22 april, 1 mei, 30 en 31 mei, 10 juni, 14 juni, 11 juli, 20 juli tot en met 10 augustus, 15 augustus, 30 september, 1 en 2 november, 11 november, 24 december tot en met 2 januari.

In tegenstelling tot de sportdienst is het sportcentrum wel open op 7 juni vanaf 17.30u., 30 september vanaf 16u. en 2 november.