Ik koop lokaal bij een winkelier van hier

Word jij het gezicht van Ik koop lokaal?

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale handelaars, dat is de bedoeling van de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Neem jij straks de fakkel over van Butcher Buyse?

Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, gaat Ik koop lokaal op zoek naar ambassadeurs. Word jij het gezicht van Ik koop lokaal 2022? Stel je dan nu kandidaat zodat jouw klanten op jou kunnen stemmen. Door deel te nemen maak je mensen warm om lokaal te kopen én voer je promotie voor je eigen zaak.

Wie kan deelnemen?

Elke lokale, zelfstandige West-Vlaamse handelaar die zich geroepen voelt om lokaal kopen in de kijker te zetten. 

Hoe?

  1. Stel je kandidaat tussen 1 maart en 1 april via de website van Ik koop lokaal
  2. Jouw zaak komt op de website van Ik koop lokaal.
  3. Je ontvangt fysiek en digitaal promotiemateriaal om bekend te maken dat je deelneemt. De campagne wordt ook bekendgemaakt via social media, televisie en via lokale kranten.
  4. Consumenten kunnen op jou stemmen (via de website) of met jou stoefen (via Facebook en Instagram) van 13 april t.e.m. 10 mei.
  5. De winkelier met de meeste stemmen/stoefen zal uiteindelijk uitgeroepen worden tot Ik koop lokaal-ambassadeur van zijn stad of gemeente. De finale is voorzien op 2 juni waarop alle ambassadeurs bekendgemaakt worden. Die avond wordt ook de provinciale Ambassadeur verkozen.

Het volledige deelnemersreglement is terug te vinden op de website Ik koop lokaal